Skip to main content

Beste volger, vriend, sponsor, donateur, relatie of bezoeker,

Twee weken geleden namen we afscheid van vriend, collega en inspirator Rob Rosendahl. We zijn diep geraakt door het verlies van zo’n mooi mens. Rob was niet alleen een gangmaker die mensen ontzettend aan het lachen kon maken met zijn directe opmerkingen, hij bracht mensen op deze wijze ook in verbinding met elkaar.

Zijn grootste motivatie was om iedereen in zijn omgeving met elkaar in contact te brengen. Want contact met elkaar brengt creativiteit en mooie processen op gang.

Rob’s leven was nog lang niet af. Hij had nog duizenden ideeën en creatieve dingen te doen. We zijn intens verdrietig en geraakt door zijn overlijden. Het zal zonder hem voor ons als team behoorlijk anders voelen. Echter willen we zijn leven vieren en eren door als projectteam door te gaan met dat wat Rob lief was: mensen met elkaar verbinden en helpen om hun creativiteit te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Lieve Rob, je hebt ontzettend veel betekend voor heel veel mensen. En dat hopen wij samen voort te mogen zetten!

Namens het team van Dichter bij het Verleden,

Gerard Rozeboom
Laura Mijnders
Remda Spoelstra
Nouschka van der Meij