Skip to main content

Verhalen verbinden ons met elkaar.

 

Ze overleven ons, ze bieden troost, ze bieden zin aan het leven. Wij zoeken verhalenvertellers in de gemeente Midden Groningen vanaf 55 jaar. Heeft u een verhaal dat u met ons wilt delen? Verhalen, hoe groot of klein ook, verdienen het immers om gehoord te worden. Zij zijn er om vertelt te worden, zodat ze voortleven in volgende generaties.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onder het genot van een kopje koffie komt één van onze dichters naar u luisteren. U mag zoveel of zo weinig vertellen als u wilt. De dichter vertaald na afloop van de afspraak uw verhaal in een gedicht. De dichter komt na het voltooien van het gedicht nog eens bij u langs om het gedicht voor te lezen. Daarnaast werken wij samen met kunstenaars en fotografen. Met uw toestemming wordt er een kunstwerk bij uw gedicht gemaakt of een foto van een plek of object dat in uw gedicht centraal staat. Tevens zal het gedicht gepubliceerd worden in een gedichtenbundel waarin alle gedichten worden verzamelend van de verhalenvertellers. Deze bundel zal begin 2023 feestelijk gepresenteerd worden middels een expositie en een presentatie.

Op dit moment is de bundel van de gemeente Oldambt zo goed als af. In mei zal deze gepresenteerd worden. Aan de bundel aangaande Midden Groningen wordt op het moment hard gewerkt. We zoeken specifiek voor deze bundel (Midden Groningen) nog verhalenvertellers. Tevens doen we ook groepssessies. Kent u een groep ouderen die wat te vertellen heeft? Of maakt u zelf deel uit van een dergelijke groep? Neem dan contact met ons op! We komen ook langs in verpleegtehuizen, buurthuizen en aanleunwoningen.

Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of telefoongesprek via het contactformulier.

Al overtuigd? Meld u aan via het onderstaande formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaand formulier in om aan te melden:

  Voornaam:
  Achternaam:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Uw Gemeente:
  Emailadres:
  Telefoonnummer:
  Eventuele opmerkingen: