Winkel

Enig resultaat

KVK

De onderneming Stichting Cultuurgenoten is gevestigd op Zandvoort 13 te Norg en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 77855345 en is gelegen in Norg in de gemeente Noordenveld.

Algemene voorwaarden

Bij aanschaf van al onze producten, zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Een exemplaar hiervan kunt u hier downloaden. Middels de aankoop van een specifiek product verklaart u de algemene voorwaarden te hebben ontvangen en daarmee akkoord te gaan. De verkoop van de producten op onze website komt volledig ten goed aan de stichting en de kunstdisciplines waarmee zij samenwerkt.

Prijzen

Dichtbundel Dichter bij het Verleden in het Oldambt (foto’s volgen) – 16,95 euro inclusief verzendkosten

Set po√ętische ansichtkaarten Dichter bij het Verleden bestaande uit 5 kaarten (foto’s volgen) 5,95 euro inclusief verzendkosten

Verzendtijd

Alle producten worden binnen maximaal 5 werkdagen verzonden.

Indien u ontevreden bent over de kwaliteit kunt uw aankoop retour zenden en heeft u recht op een volledige teruggave van het bedrag of indien gewenst, een nieuw product. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Verzending vindt altijd plaats via Post NL en kan indien gewenst, met een Track en Trace code verzonden worden tegen een toeslag van 2,95 euro.