Skip to main content

Het is zover! De eerste subsidies voor ons project druppelen langzaam binnen. Dit betekent dat we aan de slag kunnen met het vertalen van verhalen naar papier.

Op 30 september j.l. vond er in de Steunstee te Winschoten dan ook een tweede Dichter bij het Verleden sessie plaats, samen met een aantal omwonenden, Rob Rosendahl en Laura Mijnders. Er wordt teruggekeken op een bijeenkomst waarin er gepraat werd over van alles: van zwemlessen tot eerste vriendjes, van trouwen tot oorlog, van de veranderende tijdsgeest tot uitgaan. Bovenal werd er veel gelachen en kregen de dichters belangrijke levenslessen mee naar huis. Momenteel zijn de gedichten in de maak. Deze zullen tijdens een tweede bijeenkomst samen met de verhalenvertellers in kwestie besproken worden en later op deze site gepresenteerd worden.

Zie onderstaande foto’s voor een impressie. Heeft u ons ook een verhaal te vertellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site! We komen graag bij u langs.